Valentin napi ajándékötletek, saját kezűleg

Valentin napra könnyen készíthető, egyszerű és olcsó személyes ajándék.

Link ajánló

Üvegfestés mintával díszített képtartó

2008.01.27. 21:45 | ajandek | 1 komment

Válaszd ki a fotógyűjtemény legszebb fotóját, ahol a pároddal közösen vagytok.
Vegyél egy olcsó képkeretet, aminek üveg előlapja van. Olcsó képkeret a klip-fix képkeret, bármelyik Tesco, Auchan, Cora bevásárlóközpontban, vagy pl OBI, Baumax barkácsboltban kapható - 500 Ft-tól. Lehetőleg nagyobbat vegyél, mint a fotó.
Háttérnek batikolt csomagolópapír kell, olyan, amelyik színben illik a fotóhoz. Tedd alulra a színes mintás csomagolópapírt, tedd rá a fotót, és rakd be a képkeretbe, az üveg alá.Ezután jön az üvegfestés. Valentin napi üvegfestő szíves sablon letölthető az internetről, de saját magad is rajzolhatsz mintát. A kép köré, a színes háttér részre tervezd meg a mintát, és rajzold meg az üvegre. Használj csillogó konturt - pl. ezüst vagy arany kontúrfesték - ezek a kiemelkedésükkel 3D hatást adnak majd. A kontúr megszáradása után - kb 2-3 óra, de inkább több - fesd ki a minta belsejét is. Megvadítható a kitöltő festék egy kis csillámporral is.
Olcsó és saját kezűleg elkészíthető ajándék, nem csak Valentin napra ajánlom.

A bejegyzés trackback címe:

https://valentin.blog.hu/api/trackback/id/tr88314046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VeresPatti 2009.01.30. 20:03:13

Szia,

ez tök jó ötlet, köszi, felveszem az ötletlistámba.
Címkék: fotó valentin nap képkeret üvegfestés hellókarácsony
süti beállítások módosítása