Valentin napi ajándékötletek, saját kezűleg

Valentin napra könnyen készíthető, egyszerű és olcsó személyes ajándék.

Link ajánló

Üvegfestés mintával díszített képtartó

2008.01.27. 21:45 | ajandek | 1 komment

Válaszd ki a fotógyűjtemény legszebb fotóját, ahol a pároddal közösen vagytok.
Vegyél egy olcsó képkeretet, aminek üveg előlapja van. Olcsó képkeret a klip-fix képkeret, bármelyik Tesco, Auchan, Cora bevásárlóközpontban, vagy pl OBI, Baumax barkácsboltban kapható - 500 Ft-tól. Lehetőleg nagyobbat vegyél, mint a fotó.
Háttérnek batikolt csomagolópapír kell, olyan, amelyik színben illik a fotóhoz. Tedd alulra a színes mintás csomagolópapírt, tedd rá a fotót, és rakd be a képkeretbe, az üveg alá.Ezután jön az üvegfestés. Valentin napi üvegfestő szíves sablon letölthető az internetről, de saját magad is rajzolhatsz mintát. A kép köré, a színes háttér részre tervezd meg a mintát, és rajzold meg az üvegre. Használj csillogó konturt - pl. ezüst vagy arany kontúrfesték - ezek a kiemelkedésükkel 3D hatást adnak majd. A kontúr megszáradása után - kb 2-3 óra, de inkább több - fesd ki a minta belsejét is. Megvadítható a kitöltő festék egy kis csillámporral is.
Olcsó és saját kezűleg elkészíthető ajándék, nem csak Valentin napra ajánlom.

Címkék: fotó valentin nap képkeret üvegfestés hellókarácsony

Valentin napra, sajátkezűleg készíthető egyedi ajándék

2008.01.17. 12:21 | ajandek | Szólj hozzá!

Hozzánk is eljutott az a szokás, hogy Valentin napon a szeretteinknek valamilyen ajándékot adunk. Felmerül a kérdés, hogy a felesleges kényszer-ajándékozáson túl, mivel lehet valóban kimutatni azt, hogy tényleg érdekel a másik, és valóban foglalkozni szertnék az ajándék létrehozásával. Az ajánlatokban olyan egyszerűen, olcsó alapanyagokból, saját kézzel elkészíthető ajándékok ötletét szeretném leírni, amikkel eddig találkoztam, és megtetszettek. 

Címkék: sajátkezűleg valentin napi ajándék

Sexy meglepetés: alkalomhoz illő fehérnemű

2008.01.08. 19:20 | ajandek | Szólj hozzá!

Ha lány vagy és Valantin napra meg szeretnéd lepni a párodat, akkor vásárolj magadnak Valentin-napi fehérneműt, és a bugyi és a melltartó fölé csak a párod zakóját vedd, vagy a bőrkabátját, és egy szépen terített, gyertya díszítésű asztal mellett így várd haza a szerelmesek estéjén. Vacsora után jöhet egy kis erotikus sztriptíz, és Te leszel a párod szex-királynője!

Címkék: vacsora meglepetés bőrkabát szexi fehérnemű zakó